Kontakt

Karlovy ostrovy, kontakt, profil.

Pokud máte potřebu mě z nějakého důvodu kontaktovat, tak mi můžete napsat na následující dvě e-mailové adresy:

Karel Jíra:
karel.jira@gmail.com
karel.jira@seznam.cz

Skype již téměř nepoužívám a na Facebooku, či Twitteru svojí osobnost nesdílím. Vzhledem k tomu, že jsem tvor poněkud introvertní a pravděpodobně se to již nezmění, tak se na žádné sociální síti trvale nevyskytuji. Tak mě tam ani nehledejte.

Je libo profil?

Pozor nezaměňovat se slovem profit!!! Profil je dnes moderní, je takzvaně in... Ten, kdo nemá profil na sociálních sítích, ten jakoby nebyl… Do sociálních sítí jsem se zatím nezachytil, ale ukotvil jsem se na Karlových ostrovech. Profil je v podstatě průřez osobností. Přiznám se, že svojí vlastní osobnost bych kvůli profilu nerad nechal jakýmkoliv způsobem rozřezávat. Tak se budete muset pokojit s tím co je napsáno níže. Jistě jste zvědaví na toho člověka, který vytvořil Karlovy ostrovy, který na těchto virtuálních ostrovech žije a nějakým způsobem je spravuje. No nevím jestli vás potěším a jestli budete s tím vyprofilovaným chorobopisem, co je níže spokojeni. Uvidíte sami. Nicméně nezapomínejte na to, že člověk může věřit pouze takovému profilu a životopisu, který si sám poctivě zfalšuje…

Pár slov (spíše několik vět):

Úvod:

Pokud hledáte nějakého Karla, věřte, že jste jednoho z mnoha Karlů právě našli. Jestli jsem ten pravý Karel, kterého hledáte, to nevím a asi Vám s tím moc neporadím.
Jmenuji se Karel Jíra a říkají mi Karel Jíra…

Popis:

Humanoidní bytost vykrystalizovaná do momentální podoby Homo sapiens.

Čím se můžu pochlubit:

Pouze sám sebou.

Základní údaje:

Datum a místo narození:

Občas mi lidé říkají, že jsem se vyskytl. Lampasáci mi na vojně, před více jak pětadvaceti lety dokonce tvrdili, že jsem se nenarodil, ale vyšel jsem v denním rozkazu. Skutečnost je však taková, že jsem se narodil v bodě nula a v čase nula. Bohužel polohu bodu nula se zatím, žádnému vědeckému týmu nepodařilo lokalizovat v žádné, zatím známé dimenzi vesmíru.

Pohlaví:

Schválně, jestli to uhodnete?!
Mimochodem jsem také zjistil, že nepotřebuji sex. V této divné zemi se mnou život vyjebává, téměř každý den.

Trvalé bydliště:

Tam, kde světlo příchází dříve, než tma a tma přichází dříve, než světlo. Souhvězdí Blíženců - Pollux - Pandora - Delfine - Zátoka Bílé nitě - Arkárie.

Současné bydliště:

Souhvězdí Temného rytíře - Slunce - Země - Evropa - jakýsi podivný absurdistán v jejím středu. Aktuálně se to teď prý nazývá: Babiščino údolí.

Vzdělání:

Vyšší vědecká odborná na Pandoře.
Obor: Zkoumání poločasu rozpadu myšlenek humanoidních bytostí na bázi uhlíku, v různých částech galaxie.

Práce:

Dovednosti:

Dovedu různé lidi, různorodým a bezelstným způsobem vcelku dobře nasírat. Je to schopnost samovolná, evidentně spontální a od přírody daná. Těžko říci jestli je to dar, nebo prokletí. Záleží na úhlu pohledu.

Povolání:

Jak to jenom nejlépe napsat… Je to v podstatě podobné statistickému výzkumu. Vždy absolvuji vědeckou cestu - expedici na nějakou planetu v tomto vesmíru. Tam zkoumám poločas rozpadu myšlenek domorodých bytostí na bázi uhlíku. Při současném pobytu se pro rozptýlení a hlavně z důvodu relaxace, neboť tato současná mise je opravdu náročná na psychiku, rád zabývám fotografováním, grafikou a webdesignem.

Zaměstnání:

Člověk na volné myšlence.

Ostatní zajímavosti:

Další jména:

Jméno zrození z bodu nula: Akana-Nata-He
Jméno na Pandoře: Nioximos Retulerus Polarus

Osobnostní profil:

Nedávno jsem si od jisté společnosti nechal zpracovat osobnostní profil, abych mohl ve zdejší krajině snadněji najít práci, jako zdroj příjmů, pro dokončení mého vědeckého výzkumu na této planetě, v rámci své současné vědecké mise. Výsledek byl zajímavý:
Osobnostní typ jsem podle nich ESFJ - Pečovatel.
Poněkud mě to zarazilo. Sám bych občas potřeboval, aby o mě někdo pečoval… Ale budiž. Fiktivní postavou mého osobnostního typu je dle dané instituce, prý medvídek Pů. Chudák medvídek Pů. Netušil jsem, že na tom je také tak špatně... Nedávno mi můj kamarád Milan říkal, že kdesi v Bohnicích je jakýsi pečovatelský ústav, kde by o mě mohli pečovat. No, zase nemusím mít všechno…

Životní zkušenost:

Je lepší sdílet peklo s mudrcem, než nebe s debilem.

Kontaktní údaje:

Telefon:

Souhvězdí Blíženců - Pollux - Pandora - Delfine - Zátoka Bílé nitě - Arkárie
telefonní spojení:
+159650/+333666/+555/+333/111555777
Pokud nebudu k zastižení, tak nechte prosím zprávu na záznamníku mezigalaktického operátora Hvězdotel. Děkuji za pochopení a vaše milé vzkazy.
copyright  ©  Karel Jíra 2014Google+